MENUS

background

.


  • MARKET MENU

    MARKET MENU

    3 courses € 50, all-in € 85 (appetizer,wine and coffee)
    ( not available on Friday and Saturday evening)
    *4 courses € 75, all-in € 125 (appetizer,wine and coffee)
    ( not available on Saturday evening).

    (*)  Tuna-white cabbage-fennel-cucumber gravy
    ****
    Pollack-asparagus-sea lavender-bouillabaisse gravy
    ****
    Guinea Fowl-carrot varieties-morrel gravy
    ****
    Strawberries-waffle-basil ice cream
    Rhubarb-raspberries-praline

  • MENU THE FORK

    MENU THE FORK

    4 gangen € 90, met wijnen € 130
    *5 gangen € 110, met wijnen € 160
    6 gangen € 130, met wijnen € 190
    (Bij elk wijnpakket zijn de wijnen inbegrepen t/m hoofdgerecht )

    Tonijn-krab-appel-avocado-kruidensla
    ***
    Zeetong-asperges-jonge spinazie-palingboter
    ***
    *Langoestine-morillen-groene asperges-champignonbouillon
    *** 
    Kabeljauw-tomaat-zeekraalbearnaise-gebrande venkel

    OF/EN

    Lams-eiervrucht-mergpompoen-tuinbonen-romescocrème
    ***
    Assortiment geaffineerde kazen 

    OF/OU

    Aardbeien-bruine suiker-dragon
    Belgische rabarber-thee-passievrucht

    (Eventuele optie :glaasje dessertwijn : € 12/persoon)

  • MENU MAP

    MENU MAP

    Tonijn-krab-appel-avocado-kruidensla.     € 45
    Langoestine-morillen-groene asperges-champignonbouillon   € 52
    Zeetong-asperges-jonge spinazie-palingboter.    € 45 / € 58
    Kabeljauw-tomaat-zeekraalbearnaise-gebrande venkel     € 42  / € 50
    Lams-eiervrucht-mergpompoen-tuinbonen-romescocrème    € 55

    ONZE KLASSIEKERS

    Ratte aardappel-zure room-30g kaviaar    € 80
    Asperges-handgepelde garnalen-mousseline  € 42
    Asperges-Vlaamse wijze  € 32
    Gebakken ganzenlever-appel-portsaus   € 40
    Zeetong-gegrilde groenten-Hollandaise    € 45/ € 58
    Holsteinrund op hooi-bearnaise     € 55

Book a table

Make your reservation here and enjoy top gastronomy

Luikersteenweg 366
3500 Hasselt 

Private parking area (GPS): Bieststraat 44, Hasselt

E: info@lucbellings.be
T: 011/22 84 88

Open at noon on Wednesday and Friday from 12.00 pm until 01.15 pm
and in the evening from Tuesday until Saturday from 07.00 pm until 08.45 pm

You can make your reservation online or by phone.