MENUS

background

.


  • MARKTMENU

    MARKTMENU

    ‘ HOMMAGE AAN JAN MAESEN ‘
    3 gangen € 50, all-in € 85 (apero,wijnen,mokka)
    ( niet verkrijgbaar op vrijdag-en zaterdagavond)
    *4 gangen € 75, all-in € 125 (apero,wijnen,mokka)
    ( niet verkrijgbaar op zaterdagavond).

    (*)Zeebaars-langoestine- komkommer-limoen- granité dragon
    ****
    Schotse zalm-bloemkool- krab-geroosterde hazelnoten
    ****
    Lams-mergpompoen- zwarte look-zongedroogde tomaten-rozemarijn
    ****
    Yoghurt-cake- citrus-basilicum- granaatappel
    Limburgse ijskoffie

  • MENU DE VORK

    MENU DE VORK

    4 gangen € 90, met wijnen € 130
    *5 gangen € 110, met wijnen € 160
    6 gangen € 130, met wijnen € 190
    (Bij elk wijnpakket zijn de wijnen inbegrepen t/m hoofdgerecht )

    Kreeft-appel-crème van kropsla-bellotaham-pijnboompitten
    ***
    Jonge tarbot-fregola-ratatouille-Ras el Hanout
    ***
    *Gamba ‘rosso’-aardpeer-gebrande ui-chorizo
    ***
    Zeebaars-witlof-saffraan-beenham-parmezaanschuim
    OF/EN
    Duif-linzen-boontjes-gepofte wortel-aardappelzalf-amandelen
    ***
    Assortiment geaffineerde kazen
    OF
    Peer-franchipane-bruine boter
    Bloedappelsien-speculoos-basilicumijs

  • restaurant_menu

    A LA CARTE

    A LA CARTE

    Kreeft-appel-crème van kropsla-bellotaham-pijnboompitten € 45
    Gamba ‘rosso’-aardpeer-gebrande ui-chorizo € 42
    Jonge tarbot-fregola-ratatouille-Ras el Hanout € 45 / € 60
    Zeebaars-witlof-saffraan-beenham-parmezaanschuim € 43 / € 55
    Duif-linzen-boontjes-gepofte wortel-aardappelzalf-amandelen € 58

    Onze klassiekers

    Ratte aardappel-zure room-30g kaviaar € 80
    Hoeve ei - truffel € 50
    Gebakken ganzenlever-appel-portsaus € 38
    Tarbot-gegrilde groenten-Hollandaise € 45/ € 60
    Holsteinrund op hooi-bearnaise € 55

Boek een tafel

Reserveer hier een tafel en kom genieten van topgastronomie.

Luikersteenweg 366
3500 Hasselt 

Privéparking (GPS): Bieststraat 44, Hasselt

E: info@lucbellings.be
T: 011/22 84 88

We zijn 's middags open op woensdag en vrijdag van 12.00 tot 13.15
en 's avonds van dinsdag tot en met zaterdag van 19.00 - 20.45

Reserveren kan online of telefonisch