MENUS

background

.


  • AFHAAL MENU

    AFHAAL MENU  
    "Topgastronomie aan huis"

    enkel op 24/12 en 31/12 ( afhalen tussen 13u-16u)

    3-gangenmenu € 58
    * 4-gangenmenu € 68

    3 aperitiefhapjes :
    - nobashigarnaal-zuiderse groenten-chorizo olie
    - tonijn-sushi-wasabi
    - gerookte makreel-waterkers-knolselder
    ***
    Kreeft-quinoa-wortelen-zoetzure bieten-appelsiendressing
    OF
    Gepekelde zalm-radijzen-komkommer-zure room
    ***
    * Zeetong-gegrilde mergpompoen-zongedroogde tomaten
    ***
    Hert-appel-witloof-champignons-selderpuree
    ***
    2 dessertjes :
    - witte chocola-clementijnen-speculaas
    - karamel-vanille-peren

    Eventuele opties : klassieke bereiding van ½ kreeft ( 300g) : € 35
    Op aanvraag bereiden wij eveneens gerechten naar wens.


    De bestellingen dienen ten laatste 3 dagen voor 24/12 en 31/12 te gebeuren
    Er wordt enkel contant afgerekend.
    Alle bestellingen worden eventueel aan huis geleverd mits een toeslag van :
    in Hasselt : € 10 en in de provincie Limburg vanaf € 18.

  • MARKTMENU

    MARKTMENU

    Dagelijks variërend 3-gangen "Marktmenu" aan €50, all-in aan €85, Zowel 's middags als 's avonds, behalve op vrijdag- en zaterdagavond.

    Dagelijks variërend 4-gangen "Marktmenu" aan €75, all-in aan €125, Zowel 's middags als 's avonds, behalve op zaterdagavond.

  • MENU DE VORK

    MENU DE VORK

    Wilde zalm-koolrabi- radijs-dillejus
    ***
    Kabeljauw-schorseneren- zeeëgels-blanke botersaus
    ***
    *Tarbot-rapen- venkel-uiencrème- uienbouillon
    ***
    Zeebaars-ansjovis- spinazie-bouillabaisse
    OF
    Duo kalfsfilet en –zwezerik-bloemkool- witlof-truffel
    ***
    Assortiment geaffineerde kazen
    OF
    Banaan-yuzu- pecannoot
    Ananas-passievruchten- chocolade

  • restaurant_menu

    A LA CARTE

    A LA CARTE

    Wilde zalm-koolrabi- radijs-dillejus € 40
    Zeebaars-ansjovis- spinazie-bouillabaisse € 43/ € 55
    Kabeljauw-schorseneren- zeeëgels-blanke botersaus € 42 / € 52
    Tarbot-rapen- venkel-uiencrème- uienbouillon € 45 / € 60
    Duo kalfsfilet en –zwezerik-bloemkool- witlof-truffel € 58

    Onze klassiekers

    Ratte aardappel-zure room-30g kaviaar € 80
    Hoeve ei - truffel € 50
    Gebakken ganzenlever-appel- portsaus € 38
    Tarbot-gegrilde groenten-Hollandaise € 45/ € 60
    Holsteinrund op hooi-bearnaise € 55

Boek een tafel

Reserveer hier een tafel en kom genieten van topgastronomie.

Luikersteenweg 366
3500 Hasselt 

Privéparking (GPS): Bieststraat 44, Hasselt

E: info@lucbellings.be
T: 011/22 84 88

We zijn 's middags open op woensdag en vrijdag van 12.00 tot 13.15
en 's avonds van dinsdag tot en met zaterdag van 19.00 - 20.45

Reserveren kan online of telefonisch