MENUS

background

.


  • MARKTMENU

    MARKTMENU

    3 gangen € 50, all-in € 85 (apero,wijnen,mokka)

    (*)4 gangen € 75, all-in € 125 (apero,wijnen,mokka)

    (*) Holsteintartaar-krab-pickles-mosterdsla

    ***

    Kabeljauw-handgepelde garnalen-prei-zalf Ratte aardappel

    ***

    Hert-schorseneren-beuling-boerenkool

    ***

    Fantasie van chocola-mandarijntjes

    Limburgse ijskoffie

    Deze menu's zijn NIET op zaterdagavond beschikbaar.

  • DE VORK

    DE VORK

    4 gangen € 90, met wijnen € 130
    *5 gangen € 110, met wijnen € 160
    6 gangen € 130, met wijnen € 190
    (Bij elk wijnpakket zijn de wijnen inbegrepen t/m hoofdgerecht )

    Sint-jakobsvrucht-quinoa-hazelnoot-pompoen-jus rode biet en komkommer

    ***

    Zeebaars-eiervrucht-gegrilde mergpompoen-Ras el Hanout

    ***

    *Langoestine-gebrande ui-raapjes

    ***

    Tarbot-aardpeer-girollen-boerenkool-palingboter

    OF/EN

    Fazant-witlof-spruiten-selderij-truffeljus

    ***

    Assortiment geaffineerde kazen

    OF

    Mango-dragon-calamansi

    " zwarte woud "

    (Eventuele optie :glaasje dessertwijn : € 12/persoon)

  • A LA CARTE

    A LA CARTE

    Sint-jakobsvrucht-quinoa-hazelnoot-pompoen-jus rode biet en komkommer € 42

    Langoestine-gebrande ui-raapjes € 45

    Zeebaars-eiervrucht-gegrilde mergpompoen-Ras el Hanout € 42/€ 55

    Tarbot-aardpeer-girollen-boerenkool-palingboter € 45/€ 58

    Fazant-witlof-spruiten-selderij-truffeljus € 50

    Boerderijhert-knolselder-shii take-Arabicakoffie € 55

    ONZE KLASSIEKERS

    Cannelloni tonijn-langoestine-miso-rammenas € 42

    Ratte aardappel-zure room-30g kaviaar € 80

    Roerei-30g kaviaar € 80

    Gebakken ganzenlever-appel-portsaus € 40

    Holsteinrund op hooi-bearnaise € 55

  • KERST

    KERST

    KERSTAVONDMENU

    4 gangenmenu all-in : € 160/persoon
    (*) 5 gangenmenu all-in : € 190/persoon
    (all-in : Aperitief, aangepaste wijnen t/m hoofdgerecht ,waters, mokka)

    Champagne ‘Didier Michel 1er cru ’ met fingerfood en smaakmakertjes
    ***
    Kreeft-rode biet-komkommer-gele selder-zure room
    ***

    Zeetong-kaviaar-gebrande prei-palingboter
    ***
    (*) Langoestine-ravioli van knolselder-bouillon
    ***
    Hert-Haspengouwse peer-boerenkool-peperkoek-knolwortelen
    ***
    Citrus-pistache-vanille
    Chocola-speculoos-mandarijntjes
    ***
    Mokka – zoetigheden

    ( Eventuele optie : glaasje dessertwijn € 12/persoon )

    Dit menu serveren we uitsluitend op 24/12 ’s avonds vanaf 19 uur.

  • OUDEJAARS

    OUDEJAARS

    OUDEJAARSAVONDMENU
    € 210/persoon all-in
    Menu met apero, aangepaste wijnen ,dessertwijn,waters mokka

    Champagne ‘Didier Michel 1er cru ’ met fingerfood en smaakmakertjes
    ***
    Langoestine-tonijn-spinazie-komkommer-miso
    ***
    Tarbot-kaviaar-gebrande prei-gerookte palingboter
    ***
    Kreeft-gelakt buikspek-soja-pijpajuin-bouillon
    ***
    Hert-Haspengouwse peer-boerenkool-champignons-peperkoek
    ***
    Citrus-pistache-vanille
    Chocola-speculoos-mandarijntjes
    ***
    Mokka – zoetigheden

    Dit menu wordt stipt om 19u30 geserveerd.
    Om middernacht offreren wij elke gast een glas champagne om te klinken op het nieuwe jaar

  • AFHAAL

    AFHAAL

    “ Topgastronomie aan huis ”

    Afhaalmenu
    enkel op 24/12 en 31/12 ( afhalen tussen 13u-16u)

    3-gangenmenu € 63/ * 4-gangenmenu € 75
    3 aperitiefhapjes
    :
    - gepekelde zalm-radijs-kruidenroom
    - paling in het groen
    - kip-ananas-pindanoot
    ***
    Kreeft-komkommer-gele selder-zure room-spinazie smoothie
    OF
    Tonijn-krab-rammenas-kroepoek van paprika
    ***
    * Zeebaars-mergpompoen-mozzarella-puree van gedroogde tomaat
    ***
    Hert-witlof-champignons-wortelstoemp
    ***
    2 dessertjes :
    - yuzu-citrus-vanille-framboos
    - chocola-praliné-mandarijntjes


    Eventuele opties :- klassieke bereiding van ½ kreeft ( 300g) : € 40
    - ganzenleverterrine-uienconfituur-toast : € 28

    Op aanvraag bereiden wij eveneens gerechten naar wens.

    De bestellingen dienen ten laatste 3 dagen voor 24/12 en 31/12 te gebeuren
    Er wordt enkel contant afgerekend.

    Alle bestellingen worden eventueel aan huis geleverd mits een toeslag van :
    in Hasselt : € 10
    in de provincie Limburg vanaf € 18.

Boek een tafel

Reserveer hier een tafel en kom genieten van topgastronomie.

Luikersteenweg 366
3500 Hasselt 

Privéparking (GPS): Bieststraat 44, Hasselt

E: info@lucbellings.be
T: 011/22 84 88

We zijn 's middags open op woensdag en vrijdag van 12.00 tot 13.15
en 's avonds van dinsdag tot en met zaterdag van 19.00 - 20.45

Reserveren kan online of telefonisch.