MENUS

background

.


  • WILDMENU

    WILDMENU

    3 gangen € 50, all-in € 85 (apero,wijnen,mokka)

    (*)4 gangen € 75, all-in € 125 (apero,wijnen,mokka)

    Deze menu's zijn NIET op zaterdagavond beschikbaar.

    Zalm-limoen-zeekraal-zure room

    ****
    (*)
    Kabeljauwhaasje-handgepelde garnalen-prei-

         aardappel-saffraan
    ****

    Hert-gebrande Haspengouwse peer-knolselder-wortelknollen

    ****
    Ananas-vanille-kokos

    Banaan-citrus-chocola

  • DE VORK

    DE VORK

    4 gangen € 90, met wijnen € 130
    *5 gangen € 110, met wijnen € 160
    6 gangen € 130, met wijnen € 190
    (Bij elk wijnpakket zijn de wijnen inbegrepen t/m hoofdgerecht )

    Kreeft-quinoa-appel-komkommer-zuring-ceviche
    ***
    Zeebaars-gegrilde mergpompoen-crème van eiervrucht-

    olijven-Ras el Hanout
    ***
    *Langoestine-girollen-tuinbonen-schaaldierenjus
    *** 
    Jonge tarbot-witlof-beenham-mosterdsaus

    OF/EN

    Roodpootpatrijs-eekhoorntjesbrood-pastinaak-spitskool-hazelnootcrumble
    ***
    Assortiment geaffineerde kazen 

    OF/OU

    Peren-karamel-witte chocola
    Vijgen-amandelen-kaneel

    (Eventuele optie :glaasje dessertwijn : € 12/persoon)

  • A LA CARTE

    A LA CARTE

    Kreeft-quinoa-appel-komkommer-zuring-ceviche  € 40

    Langoestine-girollen-tuinbonen-schaaldierenjus  € 45

    Jonge tarbot-witlof-beenham-mosterdsaus  € 42/ € 52

    Zeebaars-gegrilde mergpompoen-crème van eiervrucht-olijven-Ras el Hanout   € 38/ € 50

    Roodpootpatrijs-eekhoorntjesbrood-pastinaak-spitskool-hazelnoot   € 42

    ONZE KLASSIEKERS

    Ratte aardappel-zure room-30g kaviaar € 80

    Roerei-30g kaviaar  € 80

    Gebakken ganzenlever-appel-portsaus € 40

    Holsteinrund op hooi-bearnaise € 55

  • KERST

    KERST

    KERSTAVONDMENU

    4 gangenmenu all-in :  € 150/persoon
    (*) 5 gangenmenu all-in :  € 180/persoon
    (all-in : Aperitief, aangepaste wijnen t/m hoofdgerecht ,waters, mokka)

    Champagne ‘Didier Michel 1er cru ’ met fingerfood & smaakmakertjes
    ***
    Krabtartaar-bloemkool-haringkaviaar-karamelkrokant
    ***

    Zeebaars-gegrilde mergpompoen-eiervrucht-gekonfijte tomaat
    ***
    (*) Kreeft-raapjes-gebrande ui-prei
    ***
    Hert-Haspengouwse peer-knolselderravioli-boschampignons
    ***
    Banaan-yuzu-pecannoot
    Chocola-ananas-passievrucht
    ***
    Mokka – zoetigheden

    ( Eventuele optie : glaasje dessertwijn € 12/persoon )

    Dit menu serveren we uitsluitend op 24/12 ’s avonds vanaf 19 uur.

  • OUDEJAARS

    OUDEJAARS

    OUDEJAARSAVONDMENU
    € 199/persoon all-in
    Menu met apero, aangepaste wijnen ,dessertwijn,waters mokka

    Champagne ‘Didier Michel rosé ’ met fingerfood & smaakmakertjes
    ***
    Kreeft-komkommer-basilicum-chorizocrème
    ***

    Zeetong-gerookte paling-waterkers-kaviaar
    ***
    Langoestine-gelakt buikspek-knolselderbouillon
    ***
    Hert-kweepeer-savooienkool-beuling
    ***
    Karamel-noten-citrus
    Chocola-koffie-passievrucht
    ***
    Mokka – zoetigheden

    Dit menu wordt stipt om 19u30 geserveerd.
    Om middernacht offreren wij elke gast een glas champagne om te klinken op het nieuwe jaar

  • AFHAAL

    AFHAAL

    “ Topgastronomie aan huis ”

    Afhaalmenu
    enkel op 24/12 en 31/12 ( afhalen tussen 13u-16u)

    3-gangenmenu € 58/ * 4-gangenmenu € 68
    3 aperitiefhapjes
    :
    - makreel-sjalot-zuring
    - tonijn-rammenas-wasabi
    - gerookte eend-ganzenlever-appel
    ***
    Kreeft-fregola-crème van kropsla-pompoen-Ibericocrumble
    OF
    Gravlax zalm-radijs-komkommer-zure room-toastbrood
    ***
    * Zeebaars-mergpompoen-gekonfijte tomaat-aubergines
    ***
    Hert-witloof-champignons-savooienkoolpuree
    ***
    2 dessertjes :
    - framboos-vanillecake-yoghurt
    - chocola-koffie-passievrucht                                 


    Eventuele opties :- klassieke bereiding van ½ kreeft ( 300g) : € 35
    - ganzenleverterrine-uienconfituur-toast : € 28

    Op aanvraag bereiden wij eveneens gerechten naar wens.

    De bestellingen dienen ten laatste 3 dagen voor 24/12 en 31/12 te gebeuren
    Er wordt enkel contant afgerekend.

    Alle bestellingen worden eventueel aan huis geleverd mits een toeslag van  :
    in Hasselt : € 10
    in de provincie Limburg vanaf  € 18.

Boek een tafel

Reserveer hier een tafel en kom genieten van topgastronomie.

Luikersteenweg 366
3500 Hasselt 

Privéparking (GPS): Bieststraat 44, Hasselt

E: info@lucbellings.be
T: 011/22 84 88

We zijn 's middags open op woensdag en vrijdag van 12.00 tot 13.15
en 's avonds van dinsdag tot en met zaterdag van 19.00 - 20.45

Reserveren kan online of telefonisch.