MENUS

.
-
MARKTMENU
MARKTMENU
3 gangen € 50, all-in € 85 (apero,wijnen,mokka)
(*)4 gangen € 75, all-in € 125 (apero,wijnen,mokka)
(*) Holsteintartaar-krab-pickles-mosterdsla
***
Kabeljauw-handgepelde garnalen-prei-zalf Ratte aardappel
***
Hert-schorseneren-beuling-boerenkool
***
Fantasie van chocola-mandarijntjes
Limburgse ijskoffie
Deze menu's zijn NIET op zaterdagavond beschikbaar.
-
DE VORK
DE VORK
4 gangen € 90, met wijnen € 130
*5 gangen € 110, met wijnen € 160
6 gangen € 130, met wijnen € 190
(Bij elk wijnpakket zijn de wijnen inbegrepen t/m hoofdgerecht )Sint-jakobsvrucht-quinoa-hazelnoot-pompoen-jus rode biet en komkommer
***
Zeebaars-eiervrucht-gegrilde mergpompoen-Ras el Hanout
***
*Langoestine-gebrande ui-raapjes
***
Tarbot-aardpeer-girollen-boerenkool-palingboter
OF/EN
Fazant-witlof-spruiten-selderij-truffeljus
***
Assortiment geaffineerde kazen
OF
Mango-dragon-calamansi
" zwarte woud "
(Eventuele optie :glaasje dessertwijn : € 12/persoon)
-
A LA CARTE
A LA CARTE
Sint-jakobsvrucht-quinoa-hazelnoot-pompoen-jus rode biet en komkommer € 42
Langoestine-gebrande ui-raapjes € 45
Zeebaars-eiervrucht-gegrilde mergpompoen-Ras el Hanout € 42/€ 55
Tarbot-aardpeer-girollen-boerenkool-palingboter € 45/€ 58
Fazant-witlof-spruiten-selderij-truffeljus € 50
Boerderijhert-knolselder-shii take-Arabicakoffie € 55
ONZE KLASSIEKERS
Cannelloni tonijn-langoestine-miso-rammenas € 42
Ratte aardappel-zure room-30g kaviaar € 80
Roerei-30g kaviaar € 80
Gebakken ganzenlever-appel-portsaus € 40
Holsteinrund op hooi-bearnaise € 55
-
KERST
KERST
KERSTAVONDMENU
4 gangenmenu all-in : € 160/persoon
(*) 5 gangenmenu all-in : € 190/persoon
(all-in : Aperitief, aangepaste wijnen t/m hoofdgerecht ,waters, mokka)
Champagne ‘Didier Michel 1er cru ’ met fingerfood en smaakmakertjes
***
Kreeft-rode biet-komkommer-gele selder-zure room
***
Zeetong-kaviaar-gebrande prei-palingboter
***
(*) Langoestine-ravioli van knolselder-bouillon
***
Hert-Haspengouwse peer-boerenkool-peperkoek-knolwortelen
***
Citrus-pistache-vanille
Chocola-speculoos-mandarijntjes
***
Mokka – zoetigheden
( Eventuele optie : glaasje dessertwijn € 12/persoon )
Dit menu serveren we uitsluitend op 24/12 ’s avonds vanaf 19 uur. -
OUDEJAARS
OUDEJAARS
OUDEJAARSAVONDMENU
€ 210/persoon all-in
Menu met apero, aangepaste wijnen ,dessertwijn,waters mokka
Champagne ‘Didier Michel 1er cru ’ met fingerfood en smaakmakertjes
***
Langoestine-tonijn-spinazie-komkommer-miso
***
Tarbot-kaviaar-gebrande prei-gerookte palingboter
***
Kreeft-gelakt buikspek-soja-pijpajuin-bouillon
***
Hert-Haspengouwse peer-boerenkool-champignons-peperkoek
***
Citrus-pistache-vanille
Chocola-speculoos-mandarijntjes
***
Mokka – zoetigheden
Dit menu wordt stipt om 19u30 geserveerd.
Om middernacht offreren wij elke gast een glas champagne om te klinken op het nieuwe jaar -
AFHAAL
AFHAAL
“ Topgastronomie aan huis ”
Afhaalmenu
enkel op 24/12 en 31/12 ( afhalen tussen 13u-16u)
3-gangenmenu € 63/ * 4-gangenmenu € 75
3 aperitiefhapjes :
- gepekelde zalm-radijs-kruidenroom
- paling in het groen
- kip-ananas-pindanoot
***
Kreeft-komkommer-gele selder-zure room-spinazie smoothie
OF
Tonijn-krab-rammenas-kroepoek van paprika
***
* Zeebaars-mergpompoen-mozzarella-puree van gedroogde tomaat
***
Hert-witlof-champignons-wortelstoemp
***
2 dessertjes :
- yuzu-citrus-vanille-framboos
- chocola-praliné-mandarijntjes
Eventuele opties :- klassieke bereiding van ½ kreeft ( 300g) : € 40
- ganzenleverterrine-uienconfituur-toast : € 28
Op aanvraag bereiden wij eveneens gerechten naar wens.
De bestellingen dienen ten laatste 3 dagen voor 24/12 en 31/12 te gebeuren
Er wordt enkel contant afgerekend.
Alle bestellingen worden eventueel aan huis geleverd mits een toeslag van :
in Hasselt : € 10
in de provincie Limburg vanaf € 18.
Boek een tafel
Reserveer hier een tafel en kom genieten van topgastronomie.
Luikersteenweg 366
3500 Hasselt
Privéparking (GPS): Bieststraat 44, Hasselt
E: info@lucbellings.be
T: 011/22 84 88
We zijn 's middags open op woensdag en vrijdag van 12.00 tot 13.15
en 's avonds van dinsdag tot en met zaterdag van 19.00 - 20.45
Reserveren kan online of telefonisch.