MENUS

background

.


  • MARKTMENU

    MARKTMENU

    4 gangen € 75, all-in € 125 (apero,wijnen,mokka)

    Maatjesharing-zuring

    ****
    Kabeljauw-bouillabaisse-tomaat
    ****

    Ibericovarken-seizoensgroenten

    ****
    2 desserten

  • MENU DE VORK

    MENU DE VORK

    4 gangen € 90, met wijnen € 130
    *5 gangen € 110, met wijnen € 160
    6 gangen € 130, met wijnen € 190
    (Bij elk wijnpakket zijn de wijnen inbegrepen t/m hoofdgerecht )

    Kreeft-quinoa-koolrabi-radijzen
    ***
    Zeebaars-tomatencompote-tomatenvariëteiten-roze pompelmoes-bouillon
    ***
    *Kreeft-venkel-kokos-koriander
    *** 
    Tarbot-structuren bloemkool-lente ui-lavasjus

    OF/EN

    Holsteinrund-rundstartaar-pickles
    ***
    Assortiment geaffineerde kazen 

    OF/OU

    Blauwe bessen-rozen-pistache
    Witte chocola-abrikoos-vlierbloesem

    (Eventuele optie :glaasje dessertwijn : € 12/persoon)

  • A LA CARTE

    A LA CARTE

    Kreeft-quinoa-koolrabi-radijzen € 42
    Krab-venkel-kokos-koriander € 40
    Zeebaars-tomatencompote-tomatenvariëteiten-roze pompelmoes-bouillon  € 42 / € 55
    Tarbot-structuren bloemkool-lente ui-lavasjus  € 60
    Holsteinrund-rundstartaar-pickles  € 55

    ONZE KLASSIEKERS

    Ratte aardappel-zure room-30g kaviaar € 80
    Terrine ganzenlever-gerookte paling-Granny Smith  € 40
    Gebakken ganzenlever-appel-portsaus € 40
    Tarbot-seizoensgroenten-mousseline  € 60
    Holsteinrund op hooi-bearnaise € 55

Boek een tafel

Reserveer hier een tafel en kom genieten van topgastronomie.

Luikersteenweg 366
3500 Hasselt 

Privéparking (GPS): Bieststraat 44, Hasselt

E: info@lucbellings.be
T: 011/22 84 88

We zijn 's middags open op woensdag en vrijdag van 12.00 tot 13.15
en 's avonds van dinsdag tot en met zaterdag van 19.00 - 20.45

Reserveren kan online of telefonisch.